torsdag 8 september 2011

Personliga servetter

Hej

I går(?) bloggade jag hos scrappaloss. Inlägget görs minst en vecka i förväg så därför blev jag osäker på dagen. Inlägget är kopierat rakt av, men kolla gärna in där och se vad de andra duktiga tjejerna har hittat på med månadens tema, stämplar.Personliga servetter

Hej

Ett enkelt sätt att duka lite mer personlig är att stämpla ett eller flera passande motiv på servetterna.
Tror att de flesta av bloggens läsare har någon (läs: rätt många) stämpel liggandes och det kan ju vara kul att använda dem till annat än kort.

Iden till detta fick jag när vi hade barnkalas hemma och jag tyckte att de vanliga rosa servetterna såg lite tråkiga ut. En liten prinsessa från Forma Hantverk fick det bli. Tycker dock att hon gör sig bättre på rosa än vit servett, men de rosa är slut här hemma.
Väljer man att bara stämpla ett eller två motiv på varje servett så går det rätt snabbt att stämpla upp ett lagom gäng för ett kalas.

Vill man lägga några sekunder till på varje servett så kan man färga in dem med stämpelfärg och "duttar" som jag gjort på denna ros från Inkido.
Jag tror dock att det är bäst att använda vattenfast stämpeldyna, så att inte färgen fastnar på gästernas ansikten eller kläder ;-)

Ha det bra och ha roliga kalas!

Kram MarieG

3 kommentarer:

 1. Jätte fina sevetter,
  har gjort det med till ett kalas när jag inte hittade några roliga servetter.
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Vilka fina servetter
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Vilken kul idé!

  SvaraRadera